sobre nosaltres

evitar o disminuir els riscos laborals

Atenció

Entén com a Prevenció el conjunt d’activitats o mesures adoptades o previstes en totes les fases de l’activitat de l’empresa amb la finalitat d’evitar o disminuir els riscos derivats del treball.

 

Aquestes activitats o mesures han de ser gestionades, sempre, de manera professional, partint de criteris professionals, tant en els protocols d’actuació com en l’experiència i professionalitat dels responsables de l’aplicació de les mateixes.

a la seva disosició

L’equip humà

Posem a la seva disposició l’experiència acumulada dels nostres tècnics en prevenció de riscos laborals, l’objectiu dels quals és promoure la cultura preventiva i la correcta gestió integral de la prevenció, en les quatre grans àrees que responen a les necessitats de la seva empresa:

    • Gestió de la prevenció: Definir les responsabilitats dels diferents nivells jeràrquics de l’empresa, el sistema organitzatiu i els procediments que permetran gestionar la prevenció d’una forma integral, eficaç, efectiva i fiable.

    • Gestió dels riscos: Actuacions dirigides a identificar i controlar els agents i factors de risc en un entorn laboral i la definició de les mesures a adoptar.

    • Gestió de les emergències: Controlar les situacions d’emergència, en relació a la lluita contra incendis, evacuació i primers auxilis o altres situacions que poguessin generar-se durant el treball.

    • Gestió de la formació.
Obre el xat
En què podem ajudar-te avui?
Hola, 👋
Estem disponibles per a tu per WhatsApp. 👩🏻‍💻
Necessites ajuda?, o vols consultar alguna cosa?
Sense compromís, no et quedis amb dubtes i connecta ara amb nosaltres.