Legislació i FAQ

Preguntes freqüents

Notes tècniques informatives

 

 • NTI 1: Molt petites i petites empreses en sectors d’activitat de risc baix o molt baix:
  Aquesta nota tècnica informativa remarca com les empreses petites i amb riscos baixos es poden gestionar elles mateixes l’activitat preventiva i quan han d’usar un servei de prevenció.

 • NTI 2: Cooperació i coordinació d’activitats:
  Aquesta nota tècnica informativa està orientada a resoldre dubtes sobre la cooperació necessària quan en un mateix espai treballen més de dues empreses i  com s’ha d’articular la coordinació empresarial.

 • NTI 3: Informació i formació del treballadors:
  Aquesta nota tècnica informativa, s’incideix en la formació que s’ha d’impartir al treballador en matèria de seguretat i salut en el treball, en quins casos és necessari impartir-la en una aula o a través de material didàctic, quina pot ser la participació de l’empresari i del servei de prevenció i si aquestes formacions es poden tenir en compte en cas de canvis de lloc de treball o pluriocupació.

 • NTI 4: Vigilància de la salut:
  Exàmens de salut laboral Aquesta nota tècnica informativa destaca que les proves mèdiques que cal fer al treballador han d’estar condicionades i justificades pels riscos detectats en el seu lloc de treball, d’acord amb l’avaluació de riscos, i aclareix si que aquestes proves poden prendre’s en consideració en el cas que els treballadors canviïn d’empresa o treballin en diferents empreses.
Obre el xat
En què podem ajudar-te avui?
Hola, 👋
Estem disponibles per a tu per WhatsApp. 👩🏻‍💻
Necessites ajuda?, o vols consultar alguna cosa?
Sense compromís, no et quedis amb dubtes i connecta ara amb nosaltres.